Centrum voor cultuur en sport

Wie Wat Waar

SPOOR3-Events (06-47919435)
Met een grote groep eens wat anders doen?! Have fun, Enjoy, Relax!!!

Spoor 3 Events

Meer informatie..

 

Nu ook Stijldansen bij SPOOR 3! Voor beginners en gevorderden o.l.v. Dansschool Annemieke.
De lessen worden gegeven op zaterdagavond en gaan volgens een apart rooster.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

 Balletschool Désirée Nillesen (www.deballetschool.nl) is een eigentijdse, bruisende balletschool voor Barneveld en omgeving waar leerlingen van diverse leeftijden wekelijks de veelzijdigheid van klassiek, modern en jazzballet beleven in lessen vol uitdaging, plezier, passie en creativiteit: zoals dans behoort te zijn!

Balletschool desiree Nillissen

Balletschool Désirée Nillesen biedt ook nieuwe lessen:

 • Musical lessen
 • African Dance (Hall)

 MandY Movement and Yoga (www.movementandyoga.nl) een studio voor moderne en toegankelijke Yoga en dansante beweging voor Barneveld en omgeving. Yoga en dans brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Movemend and Yoga

 • HATHA YOGA Basic Movement
 • YOGA KI and Core
 • HATHA YOGA Lyrical Movement

 Hiphop & Streetdance Bas (www.bvanderheijden.nl)

De stijl is een combinatie van Hiphop en Streetdance die voortkomt uit een samensmelting van alle danservaring die ik heb opgedaan in de lessen die ik door de jaren heen zelf heb gevolgd in binnen- en buitenland.

Deze stijl is nog redelijk onbekend in de omgeving van Barneveld en omdat ik klaar was voor de volgende stap in het hoofdstuk 'dans' in mijn leven, besloot ik daarin hier les te gaan geven, de plaats waar ik ben geboren en getogen. Zo is de mogelijkheid ontstaan voor jong en oud om ook in Barneveld kennis te kunnen maken met Hiphop en Streetdance!

Hiphop en Streetdance Bas van der Heijden

 Kickboxing Barneveld (www.kickboxingbarneveld.com)
Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen worden gebruikt. De stoten van het “normale” boksen worden gecombineerd met de traptechnieken uit de sporten zoals taekwondo of karate. Tijdens de training kickboksen zal er altijd een professionele en gediplomeerde kickbokstrainer aanwezig zijn. De trainer let niet alleen op techniek, maar zal ook letten op veiligheid. De kickboxing lessen zijn zeer wisselend en zeker niet gevaarlijk.
Kickboxing kan al vanaf 6 jaar.

Naast techniek worden er ook conditietrainingen gegeven, waardoor je prestaties beter zullen worden en je fitter zal voelen in het dagelijkse leven.

Kickboxing Barneveld

 Happy Kindercoachpraktijk (www.happykindercoachpraktijk.nl)

Happy Kindercoachpraktijk biedt een weerbaarheidstraining voor kinderen vanaf 7 jaar.

Tijdens de weerbaarheidstraining van 9 lessen van 1,75 uur leren de kinderen:

 • Hun grenzen kennen en manieren ontwikkelen om die grenzen toe te passen.
 • Om hun kracht te herkennen en positief in te zetten.
 • Zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag.

We werken tijdens de lessen aan houding, uitstraling en stemgebruik door middel van oefeningen, spelletjes, vragen stellen en door alles te evalueren in een veilige omgeving. Hierdoor snappen de kinderen niet alleen beter waar het over gaat; ze ervaren het vooral. Dit maakt de training nuttig en vooral leuk!

We starten in september 2016. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier, de website www.happykindercoachpraktijk.nl of bellen met 0342 45 01 78

Happy Kindercoachpraktijk

 Babymassage Barneveld (www.babymassagebarneveld.nl)

Sinds oktober 2016 is het mogelijk om een workshop babymassage te volgen in Spoor 3! De babymassage workshops worden gegeven voor Esther Mennink.

Babymassage is je baby beter leren kennen en begrijpen. Babymassage is goed voor de ontwikkeling en groei van je baby, voor de spierontwikkeling en voor de bloedsomloop. Babymassage stimuleert ook de zintuigen van je baby en geeft je baby zelfvertrouwen en jou als verzorger ook en draagt zo bij aan een veilige hechting. Het is ontspannend bij darmkrampjes of bij een onrustige baby door andere oorzaken. Het is makkelijk te leren. Babymassage is goed voor alle baby’s, elk kind wil gehoord, gezien, aangeraakt worden, het is een cadeautje voor zowel je baby als voor jou als verzorger. En: babymassage is heel makkelijk te leren, iedereen kan het. Bel of mail als je vrijblijvend meer informatie wilt of een workshop wilt afspreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of kijken op onze website www.babymassagebarneveld.nl.

Babymassage Barneveld

 Atelier Hupsakee (www.atelierhupsakee.nl)
Een atelier waar je geïnspireerd raakt en waar je je volop creatief kunt ontwikkelen. De workshops en cursussen zijn zo ontworpen, dat een ieder van 4 tot 90 jaar, daar veel plezier aan beleeft. In de ruime lichte zaal kunnen zeker 30 mensen aan de slag. Buiten is een overkapping zodat er altijd graffiti workshops gegeven kunnen worden. Ook als het regent. Bij alle workshops/cursussen/kinderfeestjes hoort standaard koffie/thee/limonade of wat lekkers. Alles wordt compleet verzorgt.
Het is ook altijd mogelijk in opdracht te werken of workshops op maat te ontwerpen.

Het team van Atelier Hupsakee is uitgebreid met enthousiaste docenten: Helene Wieringa, Esther Mennink, Arianne de Bruin, Gerdien van Garderen en Edith Brink. Wij helpen de kunstenaar in jezelf te ontdekken!

Wij bieden:
 • Workshops
 • Cursussen
 • Kinderfeestjes
 • Teambuilding
 • Scholenprogramma
En nog veel meer!

 

Atelier Hupsakee